ervaringen van klanten

 

 

 

 

Beste Max,
Dank voor al het werk dat je in dit mooie ontwerp hebt weten te leggen en dank voor al het geduld dat je voor ons hebt weten op te brengen!
Het resultaat (tot nu toe) is al prachtig en overstijgt onze verwachtingen. We hebben er het volste vertrouwen in dat als deze plannen zijn gerealiseerd dat we nog jaren lang van een geweldige tuin zullen kunnen genieten!
We houden je graag op de hoogte van het vervolg.
Nogmaals heel veel dank,
Anneke en Boudewijn

  naschrift Max:
  Gelukkig is menig tuinbezitter blij met de pas aangelegde tuin. Zelfs met de tuin in aanleg! Qua beplanting is de tuin dan nog pas in het babystadium en moet nog uitgroeien naar het volwassen eindstadium. Ik weet al wat het gaat worden, de tuinbezitter heeft echter een jarenlang verrassingspakket voor de boeg.

   

Max,
de voortuin is wel een fraai staaltje geworden van hoe een voortuin bedoeld is: een goede combinatie van vorm en inhoud met planten.
Heel anders dan alleen grijze stenen en dito split.
Het was een genoegen dat ik je erbij kon assisteren.
Hans.

  naschrift Max:
  Soms wordt een tuin aangelegd door een hoveniersbedrijf, soms door de bewoners zelf, en soms een combinatie. Héél soms ga ik zelf aan de slag, zoals bij deze tuin. Heel prettig samengewerkt.
   

Beste Max,
ik wil je namens alle bewoners en medewerkers hartelijk bedanken voor je steun en het werk voor de tuin van de Horizon.
De tuin is ogenblikkelijk veranderd van een tuin van niets naar een prachtige tuin met planten / bomen / struiken.
En zelfs met een heuse rotstuin die jij samen met een bewoner hebt aangelegd.
Het was hard werken, met een team van medewerkers, 3 bewoners en jou. Maar eind van de dag was er resultaat. Een veranderd aanzicht.
Dankzij de match met Matchpoint en Maxtuinen kwam er een tuin met deskundig advies en inrichting tot stand, in combinatie met andere matches.
Nu kan de Horizon een echt visitekaartje worden met prachtige mooie tuin er bij voor eventuele

 

 

nieuwe en blijvende bewoners. En belangstellenden.
Dus Max, kort samengevat. we zijn je erg dankbaar dat je je voor de Horizon hebt ingezet.
Bedankt en kom gerust nog een keer kijken naar jouw tuin.
José

  naschrift Max:
  José is een jonge bewoner van zorgcentrum De Horizon en heeft uit zichzelf en eigenhandig een dankbetuiging gestuurd. Klasse!
   

De tuin staat er prachtig bij Max!
Veel leuke reacties gekregen. Alles heeft het overleefd.
Van de zomer was er weinig kleur in de tuin, dat heb ik opgelost met wat blauwe en witte eenjarige planten, verbena en een paarse clematis.  Nu staan de Japanse anemonen al weken volop in bloei en samen met de witte pluimen is het een mooi geheel. Ik heb steeds het onkruid weggehaald behalve de aardbeiplantjes. Zevenblad is meegevallen, zo gauw als ik het zag schepte ik het er zo diep mogelijk uit. Vorige week heb ik voor het laatst dit jaar gesproeid, vooral onder de bomen zoals jij hebt geadviseerd.
Ik zit nog steeds dagelijks in de tuin en geniet er elke keer opnieuw van. Ook het vogelbad wordt druk bezocht, vooral door gaaien en koolmeesjes.
Marion

Hallo Max,
We zijn erg tevreden over de nieuwe balkontuin en vinden dat het er behoorlijk op vooruit is gegaan. Helaas hebben echter twee van de klimop plantjes inmiddels het loodje gelegd. Zou je een keer langs kunnen komen om te kijken waardoor dit zou kunnen komen en weer 2 nieuwe plantjes in de bakken te doen?
Bij voorbaat dank!
Michel

  naschrift Max:
  De “klimopplantjes” in dit bericht betreffen kamperfoelies. Uiteraard zijn die vernieuwd.
   

Ken je het gevoel elke dag van elk seizoen blij te worden van  de aanblik van je eigen spannende voortuin?
Een stuk grond  16 meter lang, aan de straatkant twee keer zo breed als bij de woning , een soort scheve taartpunt, met een hoogteverval van een meter (de straat ligt hoger dan het huis), en ook nog gelegen op het noorden!
Tien jaar lang heb ik er mee geworsteld. Het was weinig  en het werd niks. Tot ik Max Griebling leerde kennen. Wat een eyeopeners! Wat een rijkdom aan  ideeën over “ruimte”, “massa”,

 

 

“vorm” en gebruik. De tuin eindigt bij de garage, altijd moeten we er dus met de fiets doorheen.
Mijn wens was een voortuin die in de herfst en winter een  interessante en spannende aanblik zou bieden. (Het voorjaar en de zomer worden dan vanzelf wel mooi dacht ik).
Het resultaat?
Een onmogelijk stukje grond werd veranderd in een prachtige ruimte. Waar veel mensen die voorbij wandelen even de pas inhouden om nog een tweede keer te kijken.  Waar het heerlijk “werken” is en altijd goede zin geeft. Door de keuze van de planten, de loop van het pad, de verdeling van de ruimte, de bomen, de grassen, te veel om te benoemen. De samenwerking met Max was uitgesproken inspirerend. We hadden het tien jaar eerder moeten doen.
Nynke

  naschrift Max:
  Nynke wilde heel graag iets van haar positieve ervaring neerschrijven, als stukje voor op mijn website. Ik heb haar natuurlijk niet tegengehouden, en was verguld met de mooie en treffende woorden. Nu, 8 jaar later, durf ik pas zoiets in mijn website te zetten, terughoudend als ik ben voor borstklopperij. Hinderlijke bescheidenheid. Ik had dit 8 jaar eerder moeten doen.
   

Wij hebben de samenwerking met Max Griebling van Maxtuinen als heel plezierig en professioneel ervaren. Na jaren van zelf maar wat aanmodderen kwamen we bij Maxtuinen uit. De eerste kennismaking verliep prettig, we hadden het idee dat er goed naar onze wensen werd geluisterd en hadden gelijk vertrouwen in zijn creativiteit en vakmanschap. Na enkele bezoeken en dito schetsontwerpen kwam Max met de uiteindelijke ontwerptekening plus beplantingsplan en details. Na bespreking en goedkeuring daarvan zorgde Max voor een passende aanlegofferte.

Tijdens de hele uitvoering was Max tot in de kleinste details betrokken. Uiteindelijk werd het nog mooier dan we ons hadden voorgesteld. Het is een tuin geworden die onmiskenbaar door een vakman met liefde en zorg is aangelegd, met prachtige lijnen, verrassende materialen en een bijzondere beplanting. Opvallend vonden wij dat Max een deel van de oude beplanting opnieuw heeft gebruikt, waarbij hij dit op bijzonder originele wijze in het nieuwe ontwerp heeft opgenomen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten volop van onze tuin!
Leonard en Eveline

  naschrift Max:
  Het mooiste compliment van hen staat niet in bovenstaand schrijven, n.l. dat ze nu minder vaak op vakantie gaan vanwege de tuin!