tuinontwerpbureau

 

 

 

Maxtuinen is het tuinontwerpbureau van groeningenieur Max Griebling.
Het is een deskundig ontwerp- en adviesbureau voor de totale buitenruimte: tuin, park, stad, landschap en natuur.

U kunt bij Maxtuinen terecht voor elk groenproject, groot of klein. Of het nu 10 vierkante meter of 10 hectare is, Max ontwerpt een buitenruimte die maximaal aansluit bij uw wensen. Daarnaast heeft hij oog voor de gebouwen, de omgeving, de grondsoort, het klimaat, de locatie in het land etc. 

 

 

Maxtuinen is allround inzetbaar voor particulieren, bedrijven, scholen, instellingen, gemeenten, projectontwikkelaars, terreinbeheerders etc.

Gespecialiseerd is Maxtuinen in particuliere tuinen.
Max doet niets liever dan de uitdaging aangaan om de wensen van de betrokken mensen te vertalen naar een goed vormgegeven buitenruimte.

 

 

 

In de praktijk betekent dat een aansprekende vormgeving met spannende lijnen en verrassende oplossingen. Met aandacht voor bruikbaarheid, want alleen maar mooi is niet genoeg. Met aandacht voor de betaalbaarheid, want mooi en goed hoeft niet duur te zijn. Met aandacht voor bijzondere planten, materialen en/of toepassingen, want het mag er best origineel uitzien. Met aandacht voor de natuur, want vogels en vlinders leven ook op deze aarde. Met aandacht voor duurzaamheid & milieu, want voor de toekomst is ieder mens verantwoordelijk, en een ontwerper nog een beetje meer.