visie

 

 

 

Exclusief
Maxtuinen wil een laagdrempelig bedrijf zijn waar de klant koning en de ontwerper deskundig en vertrouwd is. Max wordt de belangenbehartiger van de klant.

Stijl
Max ontwerpt eigentijdse tuinen. Maar er staat van tevoren geen stijl vast, de start is blanco. Max kent alle bestaande stijlen en kan die desgewenst toepassen. Interessanter is de zoektocht naar die ene stijl die bij die ene klant past. Die persoonlijke stijl ontstaat door de interactie tussen Max en de klant. Dat geeft de klant grip op het proces. En het maakt het resultaat elke keer uniek! Prettig voor de klant, en steeds weer boeiend voor Max.

 

 

Kwaliteit
De ontworpen tuin wordt onder begeleiding van Max tot in de puntjes uitgevoerd. Max werkt samen met een aantal uitstekende hoveniersbedrijven. De klant bepaalt samen met Max wie de beste aanbieding heeft.

Maximale aandacht
Gedurende het proces van ontwerp en aanleg is er één aanspreekpunt: Max. Hij is in principe altijd bereikbaar, weet wat er moet gebeuren en kan direct oplossingen aandragen.

Duurzaam
Maxtuinen probeert zoveel mogelijk duurzame materialen te gebruiken, goed voor het milieu. Eventueel hergebruik van planten en ander materiaal wordt ook bekeken.

 

 

Maatschappelijk betrokken
Ook op maatschappelijk gebied wil Maxtuinen een bijdrage leveren. Via Matchpoint, organisatie voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, geeft Maxtuinen jaarlijks diverse maatschappelijke instellingen gratis tuinadvies.

Garantie
Maxtuinen gaat voor een tevreden klant. Daar steekt Max al zijn energie in. Met minder nemen we geen genoegen. Gegarandeerd.